Stort keldervloer

De afgelopen 2 weken is er hard gewerkt om de vloer stort klaar te kunnen maken. De werkvloer en bekisting is gerealiseerd door Cazant betonbouw. De wapening door van Hilst en Zonen. Maatvoering van stekken en holle wanden (HBR) door LBA. De inrit en de opstelplaats van de betonpomp zijn verzorgd door Rouwmaat. Alferink heeft de riolering en aarding verzorgd in de -2 vloer.

Op donderdag 30 juli 2020 zijn wij om 5.30u gestart met het opstellen/opbouwen van de betonpomp van Verhoeven. Om 6.30u stonden de jongens van Cazant betonbouw klaar om te starten met het storten van de vloer. De eerste wagen was gelost om 6.40u en daarna volgde nog ruim 570 m3 beton voor de vloer klaar was.

Onder begeleiding van ABT is de beton samenstelling gecontroleerd en waar nodig bijgesteld. De communicatie tussen ABT en Betoncentrale Nederrijn verliep goed.

Op dit moment zijn we bezig met de laatste betonwagens te lossen (100m2). Wij hopen onze werkzaamheden rond 22.00u te kunnen afronden.

Nu wachten tot de beton voldoende uitgehard is zodat wij kunnen starten met het stellen van de kelderwanden -2.